Gå videre til hovedindholdet

Varme! Afslapning og velbehag

Ny hjemmeside.
Først og fremmest vil jeg gøre opmærmsom på min nyeste idé: en hjemmeside. Der er ikke forandret noget som sådan, andet end at man fremover kan tilgå bloggen både ved at skrive www.nickmonsted.blogspot.com og www.nickmonsted.dk - det sidste er lidt sejt, hvis jeg selv skal sige det. Næsten prof. Jeg er spændt på, om det giver flere visninger. Det gør det i hvert fald lidt nemmere at huske, synes jeg selv. 
Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg synes det er lidt sjovt når folk læser med. I skrivende stund har der været 7.000 visninger på bloggen - så der er ikke længe til 10.000 visninger, når der er 100-200 om dagen. Hvor mange der så bare sidder og trykker f5 og giver mig visninger ved jeg ikke, men mon ikke det ikke er så mange - og slet ikke hver dag, det håber jeg ikke i hvert fald ;-)

En rigtig god blog skulle også tage en masse tid, når der skal skrives gode indlæg. Jeg har derfor fundet mig en ny plads i solen med latte' om dagen og sikkert et glas vin eller en øl om aftenen, når det bliver lidt varmere. Om det så kan resultere i endnu bedre indlæg må tiden vise! (jeg må vel ofre mig og gøre et forsøg!)


Tynd hud på fingrene.
Jeg er begyndt at mærke til, at min hud har ændret sig. Jeg lagde første mærke til det for et par dage siden, hvor jeg gravede med en lille skovl hjemme ved vores gode venner Mads og Sandi, hvor jeg nærmest bare skulle kigge på deres stenbed, så blødte jeg fra hænderne (ikke at jeg fik gravet særlig meget, som jeg skrev sidst ;-)). I dag har jeg sår på samtlige knoer, selvom jeg selv mener jeg var ret forsigtig. Jeg lagde ikke så meget i det før i går hvor jeg lavede mad, og jeg pludselig blødte fra håndryggen. Kun et lille sår, dog. Ikke at jeg havde lavet noget der kunne give sår, men blødte gjorde det. 
Set sammen med at mit blodpladetal skulle være ret lavt, eller har været, så betød det også at der gik næsten 30 minutter før det lille sår stoppede med at bløde - det har jeg alligevel aldrig prøvet før! I forbindelse med indlæggelser har de også altid spurgt om jeg havde nogen sår, samt jeg skulle sige til hvis jeg fik nogle store sår. Nu ved jeg hvorfor.

Nåee jaaa, jeg skrev sidst, at jeg ville læse. Det gjorde jeg også, men kun ét kapitel. Men det er en start! Bogen, afdeling Q Fasandræberne, er dog stadig ret spændende. Det var dog mere spændende at lege med hjemmeside.

Ha' det vel 
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,