Gå videre til hovedindholdet

Samtale, kemoterapi, Masterchef og kræftens bekæmpelse

Så er det i morgen, at der kommer til at ske en masse ting. Dog skal vi lige have "overstået" i dag, hvor det er Michells fødselsdag. Jeg gav hende Hobbitten 3 (hun fik 2'eren sidste år og 1'eren for to år siden). Så den skal vi selvfølgelig se i aften, traditionen tro. Dertil har vi chips, cola, dip og masser af chokoloade, da filmen varer 2,5 time. Heldigvis sker der da noget i filmen, eller, det gjorde der i de andre, så mon ikke der også gør i den her. 

I morgen skal jeg så til Aarhus til samtale kl 9 og blodprøver 8.30. Det betyder, at vi skal op kl 6.30 eller sådan noget, så vi er sikre på at nå det hele. Det er altså tidligt for sådan en som mig! Dog har jeg tre dage, hvor jeg så kan sove ud - eller hvad man gør, når medicinen gør en endnu mere træt. Sove skal jeg i hvert fald... Så 'bide det i mig' og spise en masse. 

I forhold til titlen, så grinede sygeplejerskerne lidt af mig sidst. Jeg lå nemlig og så Masterchef på viaplay en hel dag. Altså fra kl 14 til kl ... 2 om natten eller sådan noget, efter vagtskiftet. Det har jeg også planer om at gøre denne gang, hvis jeg kommer til at ligge alene - ellers må jeg jo se hvad "makkeren" og jeg kan finde på. Forhåbentlig bliver det ham jeg har ligget med de sidste par gange, der også skal ind i morgen. Han er enormt hyggelig at ligge med.

Så alt i alt er der egentlig bare stilhed før "stormen". For mit vedkommende venter der tåge og for Michell en tornado fra to børn der begge kræver en masse opmærksomhed. Ina er dog stadig meget stille, men hun kræver trods alt lidt mad og kontakt i ny og næ, og med hende på armen er det hårdt at være på hele tiden for ham. Heldigvis sover hun da om natten indtil videre :-)

...og så gav William 50 kr til kræftens bekæmpelse i dag. Vi ville gerne støtte - eventuelt gå, men det  må blive næste år. At give en helt masse virkede også underligt, da vi lige har fået penge af dem til at forsøde tilværelsen. Lidt mærkeligt så at give dem alle tilbage igen ;-)


Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,