Gå videre til hovedindholdet

Afslapning i sengen

Der må være noget beroligende over Prison Break. Jeg har ligget hele dagen og set serie, og faldet i søvn. Starter forfra på afsnittet og glipper så slutningen. Sætter på pause, og så kan jeg ikke sove. Starter igen, og falder i søvn.

Det begynder så småt at være lidt irriterende at spole efter hvor jeg er nået til :-p 

Men, jeg har ligget i sengen i dag. Der har ikke været meget overskud. Først da jeg fik spurgt om Michell ville komme op med lidt mad, som hun selvfølgelig gerne ville, skete der lidt. Jeg kan pludselig mærke liv! Menuen stod på cola, kakaomælk samt hytteost. Lidt senere tror jeg, at jeg vil forsøge mig med et æg også. 

Mad
I går fik jeg faktisk noget der virkelig sparkede - cup noodles. Den med chili og rejer og noget soyasovs. Den tog alt smag i munden og gav samtidig energi. Det er egentlig en ret fed fornemmelse i kroppen, når man kan mærke at kroppen  er helt udkørt, og det så giver energi at spise noget. Det er næsten minutter vi snakker om. Normalt spiser man, og mærker ingen forskel - jo, er man meget sulten stopper maven måske med at rumle. Men følelsen af overskud kommer ikke efter en skål hytteost serveret med et koldt glas kakaomælk (ikke for mig i hvert fald)

Smag i munden
Noget af det værste denne gang, har nok været smagen i munden. Okay, smagen i munden giver kvalme som er lidt værre - så jeg ved faktisk ikke hvad der er værst. 
Smagen kommer også frem bare ved at tænke på det. Som med peanutbutter, bare ikke helt så lækkert :-p kvalmen kommer og går og er der slet ikke hele tiden, nok derfor mundsmagen føles værre.

Nu vil jeg fortsætte med sæson tre af Prison Break. Og min dejlige kone kom også med et æg tidligere - det hjalp lidt.

Ha' det vel
Nick :-D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,