Gå videre til hovedindholdet

MR-skanning, kebab og masser af km i bilen

Så kom vi "endelig" til Aalborg igen. Det har været nogle rigtig gode dage, men hjemme bedst. Og hjemme til vores fantastiske seng!

Vi skulle nå flere ting i dag, først og fremmest kebab for derefter at tage til Aarhus få lavet MR-skanning.

Kebab
Hot Inn i Silkeborg laver ubetinget de bedste 'ruller' jeg nogensinde har fået. I dag var ingen undtagelse....altså før jeg nåede til sidste bid. Det er altid en skuffelse.William havde taget fri fra børnehaven, og var således også med inde og hygge med osMor fik selvfølgelig også kebab ;-)
MR-skanning i Aarhus
Skanningen i Aarhus var kl 14, og jeg skulle være der 15 minutter før. Vi var selvfølgelig færdige med at spise i rigtig god tid, og endte med at være i Aarhus over en time før vi skulle. Vi kørte derfor rundt i et stykke tid og ledte efter en parkeringsplads helt tæt på, hvilket er umuligt, så vi endte til sidst i parkeringshuset som vi plejer. 
Jeg melder min ankomst og bliver bedt om at følge de røde streger som jeg plejer. Jeg når kun lige at afslutte en tur på toilettet før 'damen' kalder mit navn - de har haft et afbud eller noget, så de havde lige et hul. Det var cool, så slap vi alle for at vente.

Michell, William og Ina gik så over på onkologisk, D1, hvor de har legerum og andre sjove sager. Radiografen er den samme som har lavet undersøgelsen de andre to gange, og kan udemærket huske mig. Det er lidt hyggeligt :-) De kunne også huske jeg havde været inde fredag, og de havde set mig i venteværelset (jeg håber det udelukkende gode indtryk jeg giver, siden alle kan huske mig ;-)). 

Selve undersøgelsen forløber som den skal. Jeg ligger bare og fordøjer min kebab, og ender også med at falde i søvn. De kommenterer det dog ikke. Til gengæld kommenterer de, at det var ærgerligt de ikke kunne presse mig ind i fredags, og de virkelig forsøgte alt hvad de kunne - selv hente andre folk ind fra de andre rum. Jeg svarede bare, at jeg næsten havde været ked af det, hvis det var lykkedes dem, for så kunne jeg ikke få en kebab fra Silkeborg. Det er jo ikke særlig tit muligheden byder sig, da de altid har lukket. De banditter! Jeg lod dem dog også vide, at jeg satte pris på deres anstrengelser for at presse mig ind, og det selvfølgelig havde været federe at slippe for en ekstra tur.


Når man er færdig med undersøgelsen skal man lige sidde en halv times tid i venteværelset, når man har fået kontrastvæske. Jeg fik det i starten af undersøgelsen, så jeg kunne nøjes med ti minutter. 


Radiografen der skulle lægge nålen i armen synes mine arme så lidt gennemhullede ud. At jeg var da blevet stukket en del. Kan kun give ham ret, de er ved at være lidt blå - jeg ved dog ikke hvor nemt det er at se på billedet. I kan få et billede mere i morgen, når jeg har været inde og fået taget de faste blodprøver ;-)

Status
Ellers er status, at vi umiddelbart alle sammen er blevet forkølede. Michell og jeg har ondt i halsen - Michell er virkelig hæs - jeg har bare ondt i den. På vej til sønderjylland i går, kom jeg også i tanke om, at jeg havde glemt mine svampebobpiller - forhåbentlig sker der ikke noget ved at glemme dem halvanden dag. Vi gad i hvert fald ikke køre tilbage efter dem. 

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,