Gå videre til hovedindholdet

Hverdagen vender tilbage - en dag

Så begynder det så småt at blive hverdag igen. På den gode og hårde måde. Jeg var enormt træt i går aftes, og gik i seng en halv time efter Michell, altså kl 21.30. Kl 22 vågnede jeg, og var helt frisk, og endte med at ligge til kl 2.30 uden at være træt. Bare fryse og svede og så ellers se Prison Break. 

Jeg frygtede virkelig for i dag, da jeg de sidste mange gange jeg har fået kemo, nærmest på klokkeslettet har fået feber om aftenen natten til onsdag eller torsdag ugen efter jeg har afsluttet behandlingen. Jeg frøs også, og temperaturen steg let indtil kl 2, hvor den var faldet til 37,7. I dag har der ikke været noget, andet end jeg har været helt vildt træt. De andre gange er det også gået væk i løbet af et døgn, så måske er jeg heldig, at jeg har overstået feberen uden at blive indlagt denne gang? Og uden flere piller? Kunne være fantastisk. 

I morges stod William op kl 6.30, og der følte jeg mig egentlig nogenlunde frisk, indtil kl 7, hvor vi havde ligget og hygget i sengen alle fire - så var jeg træt med træt på. Michell sagde at hun skulle da nok lave morgenmad og sådan noget til ham, og det endte med at hun prikkede mig på skulderen kl 9 og sagde, at vi nu skulle vi hen og aflevere ham. Michell er ret frisk efter omstændighederne, men var alligevel noget øm, hvilket jo er forventeligt, så hun var ikke meget for at skulle køre bil. Så skal hun selvfølgelig heller ikke gøre det. Siden da, og indtil i eftermiddag har jeg været helt smadret (okay, jeg var også i haven i går hjemme ved Mads og Sandi, ikke at jeg lavede særlig meget andet end at kigge på, men fik da gået en helt masse skridt) og havde mest af alt bare lyst til at sove. Eller sidde i stolen. Sidst på eftermiddagen kom "storebror"-Ole på besøg og han endte med at hente William. Til stor glæde for ham, for han er helt pjattet med Ole. Vi tænkte også, at det var fedt for William da han så ville få lidt ekstra opmærksomhed, da vi godt kan mærke på ham, at han kæmper en del med lige at skulle beholde sin plads. Blandt andet ved at tage alle de rutiner vi har med ham og sige "nej, det vil jeg ikke længere". 

Ellers begynder jeg at kunne mærke den espresso og den kop kaffe jeg fik sidst på eftermiddagen i dag. Jeg føler mig helt okay nu her til aften, og ser frem til at spise de lækre stykker chokolade Michell og jeg har købt inde i Salling - lidt forkælelse efter en fødsel må høre sig til ;-)

I forhold til Ina, så sov hun i nat 3-4 timer af gangen og vågnede så for at få mad. Derefter sov hun i samme mønster resten af natten. Til de interesserede, så vejede hun i går 3235 g. og var 50 cm lang. Det passer nogenlunde med William, der vejede 2900 g. og var 49 cm., da han blev født 14 dage før termin. 

Derudover er der ikke så meget andet end at sige jeg bare har det fedt og glæder mig til at der falder lidt ro på det hele. Nu er jeg jo også lidt nødt til at stå tidligere op og hjælpe til, selvom Michell er meget insisterende på at jeg skal sove og ikke lave for meget. Så jeg må til tider være lidt bestemt i tonen og sige "nej! du skal ikke gøre det hele" - selvom det så betyder at jeg måske at jeg bliver lidt træt. Men det er også okay. 

Og så er det bare fedt med alle de lykkeønskninger vi har fået - mange tak! Det er mega fedt :-) og blomster har vi også fået og Karen og Lars' mor Tove (dem må vi lige ringe og sige tak for i morgen) samt fra min mormor og morfar.

Derudover har vi et lille hængeparti. Vi har fået lækker mad af mine mostre, Tina og Lene. Frikadeller, kødsovs, lasagne, you name it - det har været SÅ fedt, de aftener hvor vi har været virkelig trætte. William er også helt pjattet med det, men ikke det vi selv laver (gad vide hvad de har puttet i?) ;-)
Så det det var egentlig bare en 'lille' tak for alt hjælpen, da jeg blev i tvivl om jeg havde fået det nævnt her :-) Jeg ved, at jeg har nævnt alt det dejlige mad og suppe min mor har kommet med - leveret til døren :-D

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,