Gå videre til hovedindholdet

Snart helt skaldet i hovedet

Korrekturlæsning
Jeg har været i fuld gang i dag med "oprydning" på bloggen. Jeg har fået tilføjet en "om" samt en "kontakt"-side. Det har jeg kunne læse mig til, skulle være en god idé at have.
Derudover har jeg læst korrektur på introduktion til det hele del et og introduktion til det hele del to. F.eks. manglede alle billederne, da den gamle blog blev lukket ned - ikke specielt indbydende til nye læsere. Det tager faktisk ret lang tid at holde en blog kørende. Jeg vil skyde på, at jeg i hvert fald sidder 3 timer om dagen og hygger mig med det. Måske jeg vil skrive lidt om en dag, hvordan det er at holde bloggen kørende. 

I gang med at læse i bogen
Ellers kom jeg endelig i gang med at læse videre i bogen i dag. Det blev til to kapitler. Som mand kan jeg også multitaske som I kan se her, så kan jeg både læse og holde styr på baby.


Der må være et eller andet beroligende i at hænge der, i hvert fald falder hun i søvn med det samme. Putter man hende i barnevognen eller i sengen vågner hun, indtil hun kommer tilbage på skulderen... 

Vise Ina frem på sygehuset
Vi føler os meget velkomne på sygehuset i Aarhus, og vi glæder os til på mandag hvor jeg skal ind igen. Ikke så meget til at få kemo, men i stedet til at vise Ina frem. Sygeplejerskerne har troligt spurgt de sidste par gange, om ikke vi tager Ina med ind når hun er født - det vil jo sprede sådan en god stemning på afdelingen. Og selvfølgelig gør vi da det! Det tager hurtigt nogle timer inden jeg er blevet indlagt, og så lang tid kan Ina jo heller ikke være "alene" uden mad, så under alle omstændigheder skal hun med. Så det bliver lidt sjovt at vise hende frem. 

Skaldet?
Nu er jeg også ved at være helt skaldet. Selve håret barberede vi jo selv af i sin tid, men øjenbryn og øjenvipper lod vi naturligvis blive tilbage så de selv kunne falde af. Det er ved at være sket med dem nu. Der er tre øjenvipper på venstre øjenlåg og to på det højre. Mine øjenbryn er også ved at være 'lidt' tynde i det. Som Michell sagde i går, så kan hun pludselig godt se meningen i at tegne dem op - for nogen mennesker altså. Jeg tror dog, at jeg undlader :-) 
...jeg undrer mig dog stadig over, at jeg ikke taber hårene på benene - hvorfor sidder de så godt fast? Det kunne da være lidt sjovt med helt glatte kvindeben, der kan gøre selv de flotteste kvinder misundelige. 

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,