Gå videre til hovedindholdet

Så blev jeg øm i ballerne!

Hvis man vil have trænet sine baller og lår, så skal man bare gå i haven, det kan jeg skrive under på i dag. Godt nok var jeg kun ude i en times tid i går, men det var nok! Jeg kan også mærke, at fjerne ukrudt på et område meget større end det man lige kan se på billedet under, kræver flere dage. 


Solen var mega skarp, så det var næsten ikke til at få taget en selfie. Man kan dog ane, at jeg har været i gang i vores lille bed. Der står to "halvstore" jordbærplaner, der har haft en stikling til én lille. Så tre jordbærplaner i alt, der forhåbentlig giver lidt i år. De to planter er fra sidste år - jeg vidste ikke sådan noget overlevede. Glædeligt overraskede er vi dog (men okay, sidste år fandt vi 10 gulerødder et år efter de var sat - de var mega gode!). Omme bag mig står der en hindbærbusk der skyder helt vildt op fra jorden, og går op i 6-7 skud på ca 5 cm hver. Selve busken, som lige nu kun er én gren, håber jeg også giver i hvert fald ét hindbær i år :D Men det spiser William nok - det må han også gerne. Han var ret aktiv sidste år, så vidt jeg husker. Lige bortset fra ærterne, dem vidste han godt vi skulle dele. 
I det mindste, så er der i hvert fald klar til, at vi kan gå ud og så vores frø i dag. Vejret bliver også godt igen, har de lovet, så det er med at komme ud og nyde det. Normalt har jeg ikke været til varme, men i forbindelse med min behandling har det ændret sig. Lige nu kan jeg næsten ikke vente! Jeg er nok bare træt af at gå og halvfryse, og skulle jeg så endelig få let feber, så er det da federe at have det mens det er varmt. Nu er der ikke længe til i hvert fald, før vi får noget rigtig varme. 

Vi grinede lidt af lægen sidst da jeg var til samtale, da han sagde "så håber jeg ikke du får feber den her gang". Men hvad er der sket!? Man skal aldrig grine af læger - jeg har nemlig ikke haft feber. Ikke andet end meget kortvarigt, så mine tal er sikkert hel i bund som de plejer. Men fred være med det! Jeg er ikke syg nok til at jeg skal kontakte sygehuset, så det har jeg ikke gjort! :D

Jeg har også været inde på Aalborg Sygehus' hjemmeside og bestille tid til blodprøver til på tirsdag. Jeg er lidt spændt på, hvor mange mennesker der kan samles derinde en tirsdag formiddag efter ferien - der ikke har bestilt tid altså. På en stille dag er der kun ca. 1 times ventetid, hvilket jeg synes er ret meget!

I forhold til søvn, så føler jeg mig noget mere frisk. Der var et lille set-back i går, da Ina var vågen og ville have mad hver 0,5-1 time - det var en lang nat! Men i nat sov hun tre timer af gangen, så vi er friske som havørne. 

...og så lidt bekendelse! Jeg har været totalt doven, og spillet en masse computer og set serier, når der har været "fritid". Jeg har i over en måned ikke læst en eneste side i mine bøger, selvom jeg hver dag tænker " i dag skal jeg læse". Hvordan kommer man i gang?! Okay, okay, det problem opstår også i ny og næ når man studerer, og der hjælper det ikke og sige "nå, jeg slapper lige af i de her dage, så kommer lysten nok senere". Jeg må tage bogen med ud i dag! Nu er det skrevet ned, og lovet. 

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,