Gå videre til hovedindholdet

Specialeaflevering, fødselsdag og barnedåb (i morgen)

Specialestuderende
Så nåede vi slutningen af maj, og mine tidligere medstuderende har derfor afleveret deres specialer. Jeg kan næsten mærke glæden i kroppen - afslappetheden - men der mangler alligevel noget. De har brugt fire måneder på at skrive det, og de fire måneder prøver jeg nu at finde ud af, hvad jeg har brugt på. Der har selvfølgelig været nogle glædelige oplevelser som fødsel, vellykket operation og mange andre ting, dog er fire måneder lang tid, og jeg føler der mangler noget. Tiden er gået alt for hurtigt! Bare den ikke går lige så hurtigt, når jeg selv skal til at skrive.

Lige nu sidder jeg med en lidt tom og tør fornemmelse i kroppen, og prøver at komme i tanke om hvilken analysemetode jeg brugte i mit sidste projekt - det jeg skal op og forsvare når jeg er blevet rask igen - og jo mere jeg forsøger, jo mere irriteret bliver jeg over, at jeg ikke kan huske det. Jeg kan selvfølgelig godt overgive mig, og så kigge i indholdsfortegnelsen, men det er næsten snyd. Jeg trøster dog mig selv med, at jeg kan huske fremgangsmåden og hvad jeg har gjort. Måske det kommer til mig senere.

Spørgsmålet er hvor jeg kan placere 'skylden'? Det er trods alt et projekt jeg afleverede i december, altså snart et halvt år siden, så det er vel fair nok at have glemt dele af det. Derudover er der også noget de kalder 'kemohjerne', som måske kan påvirke hukommelsen lidt. 

50'års og barnedåb
I dag har vi fejret svigerfar med hans 50 år. Rigtig god dag :-) Jeg gik all-in, og har både drukket shots med Nicholai - Michells lillebror - samt øl og vin. Jeg kan læse, at kombinationen af morfin og alkohol går ud over bevidstheden samt vejrtrækningen, men jeg har samtidig læst, at man gerne må drikke alkohol. Jeg har derfor gjort det med måde, og holdt det på et niveau hvor jeg stadig har haft det sjovt. ...og så lidt mere. Jeg lever dog endnu!


Efter fødselsdagen har vi forberedt barnedåben, som skal være i samme lokale. Det er mest min familie, Michells og så selvfølgelig Michell selv der har forberedt. Jeg har primært siddet på bordene eller stolene. ...eller spist piller ;-)


Og så tror jeg også, at vi er ved at være klar til i morgen :D

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,