Gå videre til hovedindholdet

Så er der styr på finanserne

Kilden til mange pinsler og dårlige nætter; økonomi. 
Jeg er som følge af min uddannelse stadig på SU, dog har jeg kun fire klip tilbage. Eller havde. Jeg har faktisk kun ét klip tilbage, da jeg skulle være færdig til juni, allerede i næste måned. 

Jeg har derfor ansøgt på SUs hjemmeside om esktra klip i forbindelse med sygdom. Da der var en del at udfylde rådførte jeg mig med dem der sidder ude på AAU og tager sig af det, men det var egentlig ret ligetil - og trykkede man noget forkert, så betød det ikke det store. 
Jeg udfyldte det hele og afleverede sammen med en kort beskrivelse af hvorfor jeg søger ekstra klip. De manglede dog lige informationer om hvornår jeg forventer at være tilbage igen. Jeg svarede med det forbehold at jeg er rask, så regner jeg med at kunne begynde mit speciale til januar. Kort efter fik jeg en mail tilbage, at det var fint og hun havde sat 12 klip ind så jeg forventes færdig til juni næste år. Skulle jeg blive yderligere forsinket skulle jeg skrive igen, for så kunne jeg få flere klip.

Behøver jeg sige, at det er fedt de er så rolige omkring det? De skal selvfølgelig have lægeerklæring og alt det formelle i orden - hvilket jeg jo også har - og derefter er der ikke mere. Så kører det bare. Det er altså rart ikke at skulle spekulere i det :-) 

William er hjemme igen
William har været i sommerhus med farmor og Lars, og han kom hjem i dag. Det var dejligt at få ham hjem igen! Han har virkelig hygget sig, så jeg kan godt onde ham det, selvom jeg er lidt misundelig på han rendte rundt på stranden, gravede i sandkasse, fik æbleskiver til morgenmad en af dagene samt kom lidt for sent i seng i forhold til hverdagene ;-) Præcis som en rigtig ferie skal være. 

Når man ligger i sofaen og ikke kan bevæge sig, Michell har et hus at passe samt vi har Ina, så er der ikke mange timer tilbage i døgnet til at aktivere William i når der er ferie og helligdage. Weekenderne kan vi godt overskue, men fire dage i træk, så kan vi godt mærke på ham, at der slet ikke sker nok. Næsten som en hund der ikke bliver gået tur med (selvom Michell ikke er vild med, at jeg bruger hunde-analogier om ham).

Den sidste pille
Jeg tog den sidste morfinpille i dag. 


Det var samtidig lidt et forsøg i forhold til hvor meget jeg kan, hvis jeg spiser en af dem. Der var ikke betydelig forskel, men jeg synes alligevel at jeg kan bevæge mig lidt mere. Det er i hvert fald nemmere at rode rundt i sofaen efter gode stillinger at ligge i. Jeg havde med vilje gemt den her hen over weekenden, så jeg muligvis kan ringe til lægen i morgen og spørge efter nogle flere hvis det blev nødvendigt. Så er spørgsmålet bare om de undrer sig over jeg ringer her nogle dage efter udskrivelsen - hvorfor jeg ikke havde ringet efter jeg kom hjem, for så kan jeg vel også klare det nu, når jeg kunne i sidste uge? Nu må jeg se hvad de siger.

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,