Gå videre til hovedindholdet

Søndagsafslapning med besøg inden 'den store dag'

I dag har været en rigtig hyggesøndag, med besøg fra Karen og Tove. Tove har været rigtig aktiv, og havde således bagt boller i dag samt stegt en helt masse frikadeller til fryseren - så nu kan vi klare os lidt igen på frikadellefronten. Det var rigtig hyggeligt med besøg :-)

Derudover er der ikke sket så meget i dag, altså udover besøget, bortset fra at jeg har fundet ud af at gøre så man får en kort introduktion til blogindlægget ved siden af billedet på facebook. Forhåbentlig kommer det til at se lidt smartere ud. Jeg lærer en lille smule hver gang jeg sidder og nørder lidt med det hele. Hvis I har nogle forslag til ændringer, så meld gerne ind. Man kan både skrive uden at logge ind i bunden af denne side, samt på facebook.

Så bortset fra afslapningen, så skulle det da lige være, at min hoste kun er blevet mere træls - eller også er jeg blevet mere bevidst om den - men det må jeg jo høre til i morgen. Det er jo ikke sikkert de vil skære i en, hvis man ikke er helt frisk. Den driller i hvert fald, og skifter mellem en tør kilde-hoste og mere almindelig med slim, som er lidt mere behagelig. 

Dette leder mig til, at jeg selvfølgelig er spændt på i morgen. I går kom der også brev fra sygehuset med nogle spørgeskemaer jeg skal besvare og medbringe i morgen - de ligner umiddelbart ret meget dem jeg svarede på i starten af forløbet. Måske de vil sammenligne svarene. Så jeg ved godt hvad jeg skal få noget af aftenen til at gå med.

Driller stadig Michell lidt
...og så driller jeg stadig Michell lidt, ved at hentyde til, at jeg jo ikke har noget hår ;-) Hun prøver at forsvare den ved at sige, at "det er bare godt, at jeg ikke går og tænker over det. At du er så flot, at jeg slet ikke tænker på dig som syg".

Hængt lamper op
Vi har også været aktive og fået ordnet vores lamper i stuen der skulle have kortet noget af ledningen. På Inas værelse har vi fået hængt lys op - det var næsten på tide.

Om lidt skal jeg i gang med at forme bøffer til grillen, så vi kan få burger til aftensmad. Mums!

Ha' det vel
Nick :D 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,