Gå videre til hovedindholdet

Status på mit bækken

I dag har de haft konference i Aarhus, hvor de har kigget på mit røntgenbillede af mit bækken. I formiddags ringede min læge der også har fulgt mig under kemoen, og sagde, at der var et brud men at det var begyndt at vokse sammen igen. Han spurgte derfor om ikke jeg havde haft ondt - hvilket jeg jo ikke rigtig har haft. Derudover om ikke jeg har været faldet, stødt ind i noget eller et eller andet?! Typisk så de efter nogle uger og op til nogle år efter strålingen, at der kom brud på knoglerne der hvor strålerne havde ramt. Men ikke efter 5 uger, og slet ikke imens man fik stråler. 
Så de var lidt uforstående overfor hvordan jeg har kunne præstere at få et bækkenbrud dels uden at kunne mærke det og dels uden at komme til skade. Nu kan jeg i det mindste sige, at jeg har været på cykel- og gåtur med bækkenbrud ;-) Den videre behandling består ikke af andet end at følge op med et nyt røntgenbillede om 6 uger, som jeg vil få en indkaldelse til.

I forhold til at cykle og gå, så er der intet problem i at jeg begynder med det igen - så det skal jeg helt sikkert i gang med! For nøj hvor har jeg savnet det. 

Nu er det ved at være lidt halv-sent, så i stedet for at skrive en helt masse, så vil jeg mase mig over i sofaen til Michell og slappe af efter en dag hvor vi har været i Silvan, Bauhaus, Bilting og Ikea - resultatet kan i se i morgen. Vi er virkelig trætte nu! (William er på ferie ved sin farmor, så der er ro på i vores lille hjem)
Derudover kommer der også en status på mit ben, da det efterhånden er hævet så meget, at jeg har svært ved at passe mine cowboybukser. Det var først her i dag jeg for alvor har mærket til det.

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,