Gå videre til hovedindholdet

Sund salat skal man have

Min mor sendte et billede af deres salat - længere historie - men kort skrevet, så har vi "bestilt" opskrifter, for hun laver nogle mega awesome salater. Så kunne hun passende få et billede af vores pastasalat også:
Tadaaa; 'salat' carbonara, dog desværre med hjemmeskåret bacon i stedet for pancetta. Men stadig god og cremet! ...og uden fløde, selvfølgelig!

Tidligt oppe
Ellers startede dagen i dag som alle de andre - tidligt op og have stråler. Vækkeuret var sat til 6:45, da jeg skulle nå bussen kl 7:25. Inden jeg var færdig med mit bad, lufttørre og pakke taske var klokken så mange, at jeg knap nåede at spise morgenmad. Så det blev den hurtige (og mega sunde) version i dag.


...men godt smager det nu. Jeg nåede selvfølgelig bussen, og den passer altid med, at lyntoget holder på stationen så man kan gå lige ind og den så kører 10 minutter senere. Indtil videre har jeg ikke købt pladsbillet, men jeg har alligevel været heldig at få en plads. Jeg kigger som regel efter sæder der er bestilt fra Aarhus og så frem.

Da jeg ankommer til Aarhus er jeg mega heldig med transporten, igen, da A1'eren holder og venter på mig - ja mig - og jeg kan træde lige ind hvorefter den kører. Jeg var derfor på Sygehuset ca. 35 minutter før jeg have tid, så afslapning var der masser af.


Da jeg ankommer står der en sygeplejerske med en stor æske chokolade og deler ud. Hvor heldig har man lov at være? Deres accelerator var der desværre sket et eller andet med, så jeg endte med at vente 30 minutter yderligere. Sådan er det, det er åbenbart noget der tit sker, lyder det til. I hvert fald blev man advaret inden det hele gik i gang, til "intro-dagen" at man helst ikke skulle aftale noget lige efter, for det skete altså at de blev forsinkede. 

Ellers blev de sammenlagt 2 minutters stråling gennemført og jeg kunne tage hjem igen. Jeg er - igen - mega heldig med bussen, og den ankommer lige akkurat da jeg nærmer mig stoppestedet, og jeg kan derfor træde lige ind - igen. Endnu bedre, da jeg ankommer til hovedbanen kan jeg også træde lige ind i lyntoget til Aalborg således at jeg var tilbage i Aalborg kl 13. 

Men så stoppede det også der, for i Aalborg går bussen til Gug kun meget sjældent - ca. 1 gang i timen - omkring middag. Jeg måtte derfor stå 30 minutter og vente. 

Jeg er dog i godt humør, for i aften skal jeg ind og se Jurassic World :D Jeg forventer ikke en film som 1'eren, men jeg håber den bliver god. Steven Spielberg har trods alt været med til at lave den. 

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,