Gå videre til hovedindholdet

Første stråler i morgen

Stråler
Så er det i morgen, at jeg skal have min første omgang strålebehandling. Der var gået lidt rod i det et eller andet sted, så jeg havde ikke modtaget en tid. Jeg ringede derfor ind i morges og fandt ud af, at jeg skal ind kl 11.30 i morgen. Dejligt tidspunkt, for så behøver jeg ikke stå tidligt op, samt jeg er hjemme i ordenlig tid. Det tager 2,5 time med toget hver vej, så jeg skal afsted 8.22 for at det passer. Her de første par uger regner jeg med at tage toget, for der skulle ikke være nogle bivirkninger - normalvis i hvert fald. De skulle komme efter nogle uger, og så være der til nogle måneder efter sidste behandling.

I forhold til tiderne fremover, så er de ret fleksible, så os langvejs fra kan få tider så det passer med transport, børnepasning osv. Jeg håber på at få tider omkring 11.30-12.30 fremover også.

Motion
Min 'personlige coach' som vi kalder hende, Sandi, har været på besøg i går og i dag og trukket mig med ud og gå. I går nåede jeg 4.000 skridt, og i dag til middag er jeg på 2.800. Mit mål er at ramme 4.000 skridt om dagen. I hvert fald her den første uge. Så 5.000 næste uge og så 1.000 mere for hver uge.

Må dog indrømme, at jeg er lidt øm i ballen. Ikke helt så meget i låret, men jeg kan da mærke at det er der.

Lægen sagde, at jeg bare skulle i gang, og jo mere jo bedre. Selvfølgelig så jeg stadig kan holde til det. Mit endelige mål er mindst 10.000 om dagen. Det skulle være sundt, har jeg hørt.

Søvn
Natten var noget bedre i nat. Jeg tror de værste tanker så småt har lagt sig, og det betød en hel nat uden at vågne i løbet af natten.

Ha' det vel
Nick :D 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,