Gå videre til hovedindholdet

Man kan (næsten) hvad man vil

Eller, "man er som man er, og det kan ikke laves om" - sådan føler jeg det i hvert fald nogle gange. Særligt de sidste dage, hvor jeg hver aften har rendt på toilettet i tide og utide kun afløst af korte pauser. Det er så 'hårdt' ved mig, at det summer i benene, som har jeg cyklet eller løbet en mega tur.

...men det har jeg ikke. Jeg forsøger at holde hviledage, så længe jeg ikke er på toppen. Jeg havde nok en naiv tro i retning af, at 'når jeg begynder at dyrke motion, så bliver alting godt' - men det gør det bare ikke. Jo, jeg kan mærke at jeg kan cykle længere og ikke bliver så hurtigt træt, men jeg kan ikke stå før op om morgenen. Jeg er stadig ramt af en mave der kører sit eget løb. Jeg er stadig træt. 

Energien er nogenlunde til, at jeg kan ligge på sofaen eller sidde ved computeren og tænke *i morgen skulle jeg have cyklet*, men hey, det nytter jo heller ikke at sidde og banke sig selv i hovedet med det.

Dermed ikke sagt at jeg graver mig ned i et hul og har ondt af mig selv, for det gør jeg ikke. Jeg er bare super træt af ikke at kunne hoppe på cyklen når jeg selv har lyst. At jeg bliver begrænset af min mave, og ikke mine ben.

Men det er næsten fjollet, for der er intet system i hvornår jeg får det dårligt. Altså ikke andet end at det begynder omkring kl 18, og varer til kl 20-21. Jeg har ikke spist det samme i dag, som jeg gjorde i går.

Meeeeen, mon ikke, hvis det er bedre i morgen, at jeg så kan snige mig ud på en tur på 30 km :-) Jeg krydser i hvert fald!

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,