Gå videre til hovedindholdet

Jeg kan faktisk løbe nu?!

Motion

Her dagene derpå gik det op for mig, at jeg kan løbe. Jo, jeg har tidligere lagt mærke til at benet ikke gik i krampe, men ligefrem almindeligt løb som i forgårs?! Jeg afskrev tanken for flere år siden, da benet gjorde ondt - eller i krampe - hver gang jeg prøvede. Jeg kunne godt humpe relativt hurtigt af sted i bedste jeg-bruger-kun-det-ene-ben-stil med hånden på låret, så jeg kunne trække benet frem (eller sørøver-måden) - men det resulterede altid i, at Michell stod og grinede. Og hvorfor skulle man gøre andet? Det var en simpel sportsskade, der skulle trænes væk. Hvilket jeg ikke lige gad, og så lod jeg det bare stå til... Vi lavede tit sjov med det. 

Da jeg skrev mit indlæg i forgårs, så tænkte jeg faktisk ikke over hvad det var jeg lige havde gjort. Jeg havde løbet en tur?! Selv inde i løbebutikken kunne ekspedienten ikke se på kameraet (og hvad hun ellers havde af udstyr), at der var noget galt. Det hele så altså helt almindeligt ud. 

Med det sagt, så er jeg øm i benene i dag. I lårmusklerne primært, men det skulle jo være tegn på, at man gør noget godt. Vi har haft en hviledag i går, som jeg passende brugte på at starte en træningsforløb op på cykel, som jeg afslutter i starten af november med en tur på 160 km. Det er jeg lidt spændt på.

Men i dag er vi klar til at løbe igen, selvom det kun er en kort tur. Som med mad, så er det også meget federe at spise en lille smule og så have lyst til mere mad dagen efter, end at vold-æde og kaste op ud over det hel. Hvem har så lyst til at spise igen foreløbigt? Ingen tror jeg. Så vi tager det stille og roligt, så følelsen af at have lyst til at løbe igen konstant ligger i baghovedet.

Morfin

Nu er jeg ved at være færdig med den del! Endelig!

I går, næsten som planlagt, gik jeg ned på 5 mg. én gang - om morgenen. Det fungerede fint, en lille smule urolig om natten og lidt tidligere oppe, men ellers meget fint. Jeg har taget 5 mg. her til morgen, og satser kraftigt på at det var dét for i dag.
Aftalen var med Michell, at det stoppede i dag, så alternativt skal jeg tage min pille i dag, og så prøvede at undlade i morgen for eventuelt at tage en sidste gang fredag. Det er et puslespil der lige skal gå op, for der er utrolig mange ting der taler for og imod de forskellige metoder, men ved at mærke efter i kroppen synes jeg faktisk at udtrapningen er gået overraskende fint. Jeg havde ærlig talt ikke forventet at kunne stoppe i dag (og frygtede derfor lidt den kolde tyrker). 

I forhold til mængden jeg har tilbage, så har jeg 4 piller tilbage - altså samelet 40 mg, så bliver det endelig nødvendigt, så er der ekstra i pakken. Men, det gør det selvfølgelig ikke! :-)

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,