Gå videre til hovedindholdet

Et nyt kapitel

Starten på noget godt, kan jeg mærke! Vi har spinket og sparet, så der var råd til de seks uger med strålebehandling. Vi vidste, at vi ville få pengene igen, og anden del blev refunderet i sidste uge - YES!

Det betød, at vi i sundhedens overbevisning, har valgt at spendere det hele på et sæt løbeudstyr. Vognen er en cykeltrailer med forhjul. Ikke super god at løbe med, men det gik. 

Nu er vi kommet hjem, og det føles rigtig rart. Sammenlagt, så tager det i forhold til cykling, kun 1/4 af tiden. Så der er det rigtig praktisk. Derudover, så er det noget vi kan gøre sammen, hvilket er mega motiverende.

De tanker vi først og fremmest har gjort os var, at det vigtigste var at købe ordenlige sko - så det fik vi hjælp i Løberen i Aalborg til. For ikke at skulle løbe i cowboybukser eller fjællræven shorts, så måtte vi også smide lidt efter nogle bukser og en trøje. Halvdelen af oplevelsen er vel også ens udstyr :D Det er det i hvert fald for mig. Det er også lidt motiverende at være tvunget ud fordi man har brugt en mindre formue på tøj.

Men, man skal jo også lave noget. På nettet har vi fundet en opstartsplan for den absolutte nybegynder. Der er som sådan ikke noget mål, men det varer 12 uger, og er i starten 1 minut løb afløst af 2 minutters stille gang. Dette gør man 8 gange. Altså knap 30 minutter i alt, inkl. opvarmning. De går meget op i, at man skal starte stille ud, da muskler opbygges hurtigere end sener og ledbånd. I 12. uge er det 7 minutters løb afløst af 1 minuts gang i stedet. Det ser vi frem til at kunne.

Så det gjorde vi... Altså løb. Pulsen kom da også lidt op, men vi kunne godt mærke, at det ikke var mega hårdt. Men igen, vi følger planen slavisk!

Min plan er at løbe med Michell, og så hoppe på cyklen en tur når jeg kommer hjem. Eventuelt gøre det forskudt af hinanden, men når vi ikke bliver mere udkørt af løbet end vi gør, så kan jeg lige så godt gøre det sammenhængende. 

Nu glæder vi os bare til at vi har haft vores hviledag, så vi kan komme ud igen :-)

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,