Gå videre til hovedindholdet

Når man kan betale med kemo-kortet Ny seng, ja tak :D

Ikke i ordets egentlig forstand. Men forstået på den måde, at et "kemokort" giver adgang til mange ting.

I går eftermiddags, efter at have lagt mit seneste blogindlæg op, skriver min mormor og morfar om det kontonummer de har er det rigtige, for de vil gerne give en seng. Vent, en seng?! Mormor siger efterfølgende i telefonen da jeg ringer, at morfar havde fået en god idé, og at der var meget kort fra tanke til handling. Næsten mundlamme og helt oppe at køre, gik det op for Michell og jeg, at vi skulle ud og kigge på seng i dag.

Som skrevet i går, så er vores seng fra da Michell gik i folkeskole. Når en af os vender os i sengen, ligger den anden og hopper som var det en vandseng. Derudover skal man hver aften inden man går i seng, lige trække topmadressen op, da den rutscher ned af mod fodenden. Vi kunne godt mærke, at selv en sovesofa var fantastisk at ligge på når vi i ny og næ har været syd på og sove.

Meeeen, vi har været i IKEA og kigge på senge. Udvalget er ret begrænset, men helt fine senge der alt andet lige er så meget bedre end den vi har, at vi ikke kan mærke den store forskel på dem de har i butikken. Ikke at vi kan mærke forskel andre steder... Der var dog masser af hjælp at hente og vi prøvede dem alle med forskellige topmadresser hver især. Vi havde også besluttet os for at tage forbi Sengespecialisten bagefter. Godt nok koster deres senge en hel del mere og det er meget få de har i vores prisleje. Men det kunne jo være. Her får vi også rigtig hurtig hjælp af butikschefen der har tre forskellige, bla. en som her:
Denne var inkl. topmadras sat ned fra 17.000 kr til 10.000 kr, som var vores budget. Hvor heldig har man lov til at være? Han spottede selv at Michell var gravid og skød hende til en medium hårdhed. Jeg selv, forklarede at jeg fik kemo og nok ville tabe mig mere end jeg allerede havde gjort og forhåbentlig tage det hele på igen - så den skulle kunne klare begge dele (så fik jeg lige så diskret sneget kemo-kortet op af lommen) - også medium til mig. Vi prøvede samtidig alle de forskellige hårdhededer og vist alle firnurlighederne og udpenslet garantien osv. Næsten som at købe ny bil - men nu laver han jo heller ikke andet end at sælge senge, så han vidste tydeligvis også en del om det. Inden vi snakkede priser og andet, var vi lige ovre og prøve en Tempur til 67.000 kr. Den var rigtig god, men da jeg prøvede "vores" seng igen, var jeg alligevel stadig solgt - jeg tror ikke jeg skal have en seng til så mange penge foreløbig! Det er næsten frås :D Dog var tempur hovedpuderne gode. Men de koster også 1.300 kr !? Pr stk.!

Han ville dog anbefale at vi købe noget bomulds-værk til at have under noget sengelinned-værk til at have på sengen. Det skulle være nemmere at vaske (men det er ikke mit bord, så det ved Michell  meget mere om hvorfor det skulle være en god idé - jeg svinger bare kemo-kortet). Dette kune vi få 20 % på. Udsalgsprisen var 499 pr. del. Vi var dog stadig lidt forelskede i de hovedpuder han havde fundet, og uden meget tøven blev det også til 20 % på dem - nu skulle jeg jo ligge meget i sengen. 

Det skal siges, at det var meget behageligt og stille og roligt at snakke om det hele. Vi kunne selvfølgelig både ringe eller kom ind en anden dag, hvis vi var i tvivl om købet. Det var vi dog ikke... Især ikke fordi der er op til 3 ugers levering - men det er altså også en meget bedre seng end den vi prøvede i IKEA!

Han kommer tilbage med prisen. Inklusiv det hele; 12.500 lige ud. Det svarer nærmest kun til, at vi har fået hovedpuderne med - til lidt mere end rabatpris altså. Derudover kom de andre ting også vi havde tilvalgt. Så når vi i forvejen har købt en seng der er sat så meget ned som den er, så minimerer det også hans muligheder for at give store rabatter. Alt i alt var vi altså super tilfredse :D


Det er ikke sidste gang jeg smider kemokortet i hvert fald! ;-)


Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Unknown sagde…
God mad og hvile er godt for konger og dronninger :-D
Nick sagde…
True, og sælgeren lovede mig at vi ville komme til at sove mindre og være mere friske.. :P
Niels L-C sagde…
Tror vi købte seng af samme sælger.. ;-)
Nick sagde…
Så er jeg sikker på, at du har fået en god seng! :D Vi skal desværre lige vente ca. 3 uger endnu - men så er den der da til næste gang jeg kommer hjem.

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,