Gå videre til hovedindholdet

2016: Kigger radiograferne anderledes på en?

Så er jeg hjemme efter en dag med røntgen af lunger og MR skanning af bækken. Det gik som sådan noget nu går - meget fint, man ved jo ingenting. Men! Jeg kan ikke lade være med at forsøge at afkode deres måde at kigge og snakke til én på. Når jeg kommer ind, så danner jeg en "baseline" for hvem de er og hvordan de snakker. Det samme gør jeg når jeg kommer ud - og grunden - , som I nok har gættet, er, at finde ud af hvad de har set. For de siger det ikke selv. De nok hverken må eller har lyst, selvom de skulle kunne se noget. 

Jeg ved ikke hvor langt man kommer med det, men jeg kan simpelthen ikke lade være. 

Men jeg kan ikke rigtig sige noget om dem i dag, for de sagde ikke så meget da jeg kom ind. Om muligt mindre da jeg skulle ud, men at basere noget på det er noget lidt søgt... Tilbage er der bare at vente på samtalen.

Den omvendte højben

Bortset fra det, så har jeg været super uheldig i dag. Jeg var ikke opmærksom på, at køreplanerne er lavet om - jo, nu jeg læste det, kan jeg godt huske de gjorde det - men jeg tænkte overhovedet ikke over det. Jeg tager bussen som jeg plejer for at nå lyntoget, da man aldrig kan nå det almindelige, og tjekker så lige op da jeg sidder i bussen. Så foreslår den næste afgang. What?! Det var så fordi bussen var ét minut forsinket. Altså kun ét sølle minut. Det var det minut jeg skulle have brugt på at gå fra bussen til toget. 

...det var så den morgenkaffe og croissant der røg der :-(

Køber i stedet tre pølse-horns-ting i 7-11 som jeg forsøger at fortære mens jeg går hen til spor 3. Normalt plejer jeg at være en habil gå-spiser, men lige i dag skulle jeg selvfølgelig halvvejs falde ned af trappen og vride grusomt om på foden. 5 minutter senere kunne jeg dog gå igen.

I Aarhus er det straks værre og jeg må på bedste vis humpe af sted. Det er stadig ikke helt godt, men jeg kan da bevæge mig. Lidt... Så nu holdes foden højt og jeg tænker, at jeg må have taget min del af komme-til-skade-være-uheldig-del.

Ha' det vel
Nick :P

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,