Gå videre til hovedindholdet

Sidste dag på uni!

Ja, selvfølgelig ikke sidste sidste dag. Det ville i hvert fald være dumt at slutte studiet nu!
På studiet havde vi i dag en 'sig farvel til forelæserne/vejlederne'-dag, da der ellers nu kun er kontakt til dem, hvis man har dem som vejledere. Man bliver lige mindet om, at det er ved at være slut - for nogen altså. Det har jeg det helt fint med - selvfølgelig er det ærgerligt ikke selv snart at være færdig. Men sådan er det! Det var rigtig hyggeligt med kage og fællesbillede. Jeg havde frygtet lidt for at møde op uden hår og trykke stemningen - da jeg ikke selv er trykket - eller det skulle handle om kræft. Det gik heldigvis super fint da dem jeg lige nåede at snakke med fandt ud af, at jeg tager det fint. Min vejleder kom også hen og sagde, at han havde hørt hvorfor jeg ikke kom op til eksamen (sådan lidt presset), han synes det var lidt specielt, da jeg jo havde skrevet om det emne, børn der mister deres forældre, og afleveret efter jeg selv fik beskeden om kræft. Han var dog glad for at høre, at jeg havde det fint. Og det har jeg jo!

Det var fedt at få at vide, at der er nogen på studiet der læser med på bloggen. Også dem der fortæller at de ikke læser så meget, som i "jeg har altså ikke lige fået læst her på det sidste" - de skylder nu ikke noget. Men hvor er det fedt at høre at der er interesse for det :-) At jeg berører et emne, der er interessant at følge med i (for jeg tvivler på det er mit liv generelt er særligt spændende at følge med i - men omvendt, paradise hotel er selvfølgelig også et hit. Jeg håber jeg ligger i den anden retning sådan rent "indholdsmæssigt" ;-)). Men bare det lige at få sat et par ansigter på, ellers er det jo bare "views" jeg har at forholde mig til og så dem der lige kommenterer på det eller jeg snakker med til dagligt.

Ellers savner jeg at vaske hår, kom jeg til at tænke på i går. Sådan for lige at tage et diskret emneskift. Det er måske ikke noget man sådan lige tænker over, når man har hår. Men når man har vænnet sig til at vaske hår hver gang man er i bad, så mangler der lige pludselig noget. Jeg har følelsen af at have glemt noget hver gang, når jeg står og tørrer mig. Jeg har bare ikke rigtig kunne komme frem til hvorfor jeg synes det var underligt at gå i bad. Jeg kunne forestille mig det var endnu værre hvis jeg havde haft langt hår!

Jeg kan også mærke trætheden efter sådan en dag hvor der sker en masse. Jeg er virkelig træt! Dette på trods af det kun tog et par timer. 

Nå ja, i går drak jeg en øl. Det lyder måske ikke af meget, men jeg har forsøgt nogle gange siden jeg fik kemo første gang, og hver gang har jeg fået... Ikke kvamle. Men masser af mundvand som om jeg skulle kaste op - dog uden kvalmen eller opkasten. Lidt svært at beskrive. Men i går lykkedes det! Og jeg har jo en masse dejlige øl jeg fik i starten som jeg skal nyde.

Ha' det vel
Nick :D - der skal på bones i morgen og fejre at jeg nu kan smage og dufte igen (og gøre det til en fast tradition efter hver kemo)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,