Gå videre til hovedindholdet

Svært at komme i gang med motionen

Mit overskud svinger helt vildt for tiden. Det er som om, at der er tre ting der primært holder mig nede, og de tre ting rammer ikke samtidig.
  • Træthed
  • Ømhed
  • Hovedpine/kvalme
Jeg vil rigtig gerne i gang med at cykle igen. Eller gå en aftentur, for at komme over mine 10.000 daglige skridt (hvor jeg lige nu ligger omkring 5-6.000). Jeg kan bare ikke! Der er altid noget galt.

Forleden vågner jeg op og tænker "hey, jeg er frisk, i dag kan jeg komme i gang"- og så har jeg ondt i mit bækken. Måske det brækkede bækken? Lægen sagde, at jeg måtte lave det jeg ville, men gjorde det ondt så skulle jeg drosle lidt ned. Ingen cykeltur. Så slapper jeg lidt af i nogle dage, og vågner op med hovedpine, kvalme og følesen af, at jeg 'mangler' noget - morfin måske? ...heller ingen cykeltur.
Nå ja, ellers har jeg forstoppelse og bruger så mange kræfter på toilettet, at jeg knap kan gå efterfølgende. Ingen cykeltur. 

Det svære er også hvor grænsen fra lidelser til undskyldninger går. Er jeg træt og har ondt fordi jeg ikke bevæger mig nok? For så hjælper det ikke at slappe af. Omvendt må man heller ikke overbelaste... Puha!

Ferie i Legoland
Og så har vi været på miniferie i Legoland, og det har været intet mindre end fantastisk! Det har jeg selvfølgelig tænkt mig at skrive mere om - og vi har også taget en masse billeder - for det skal I da ikke snydes for. Det bliver bare ikke i dag, for jeg er virkelig træt! 
Vi har også fået vores cykeltrailer, vi endte dog med at aflevere William i bilen i morges, for ingen af os voksne orkede at cykle. Forhåbentlig kan vi i morgen, hvis vi går tidligt i seng i aften, for han er helt tosset med at blive cyklet i børnehave.

Ellers har det været en stille og rolig fødselsdag for William :-)

Ha' det vel
Nick :D

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Samtale med lægen; gode og dårlige nyheder

De gode nyheder er sjovest, for de er, ja, gode. ;-) De gode Knuden de har fjernet, har de fået det hele med af. Mit ar og det hele så også fint ud. Den "pølse" jeg har på låret, er en muskel han har "sat" der. Noget af det væv og muskel han fjernede under operationen var han nervøs for om ville lave et hul ved benet, så han tog en anden muskel og syede fast, som så har lavet den bule der er på låret. Den generer heldigvis ikke, men det var rart at få bekræftet, at den ikke har nogen betydning.  Motion skal jeg bare i gang med, og jeg må gå alt det jeg har lyst til. Dog skal jeg af hensyn til risikoen for at udvikle brok, undlade at løfte tunge ting de næste par måneder. Dette var mindst to måneder. Jeg må dog gerne, når det er nødvendigt, løfte Ina. Men det var også grænsen. De dårlige De dårlige fylder lidt mere i mit indlæg. Først og fremmest, så har de testet knuden de har skåret ud, og jo færre 'levende' celler der er i knuden jo be

Færdig med kemo! Refleksioner over det afsluttede kemoforløb

Nu hvor kemobehandlingen, i hvert fald denne omgang, er gennemført, så må det være tid til at kigge tilbage på hvad jeg tænker om det hele. Først og fremmest kan jeg jo kun tale for mig selv, da alt er individuelt på trods af samme medicin (hvis man endelig skulle finde noget at sammenligne sig med - og hvis man overhovedet får det samme som mig) Men... Det kan man jo ikke bruge til meget andet, end at konstatere vi får det samme medicin.  Jeg har valgt at lave en indholdsfortegnelse denne gang, da indlægget er en hel del længere end normalt.  1. Hvad fik jeg? 2. Kemo og hvordan det er på film 3. Forløbet er ikke helt slut endnu 4. Indlæggelser og bivirkninger - status 5. Det har da være barskt 6. Ikke slut endnu 1. Hvad fik jeg? Jeg fik Doxorubicin Hydrocloride og Ifosfamide fordelt over seks behandlinger med tre ugers mellemrum . Jeg var indlagt tre dage af gangen, hvor jeg fik det i CVK  i halsen den første gang, og i porten (CVP) de sidste fem gange. Det tager ca. 5

Jeg skal opereres på torsdag!

Kort indledning inden det I kom for at læse, kommer.  Jeg var jo lidt spændt på hvad der egentlig skulle møde mig i morges - indkaldelsen lignede den jeg fik, da jeg blev udredt i december 2014. Vi skulle være i Aarhus kl 10, men da vi var i god tid, gik vi forbi Onkologisk så vi lige kunne varme en flaske til Ina. Og så kunne vi også lige sige hej til de ansatte, det er jo lidt som et "andet hjem" til tider. Jeg fandt ingen smølfer, men til gengæld fandt vi Anders, der er noget af det mest hyggelige at snakke med. Han vil gøre alt for os patienter, om det så er at finde appelsiner og presse dem, så vi kan få friskpresset juice eller lave mad på bestilling :-) Så efter at han snakket med ham, så kan det kun blive en god dag - og nu fik Michell også endelig set ham, og hun var kun enig. Nu har jeg jo snakket om ham et par gange efterhånden... Knuden er næsten halv størrelse - operation på torsdag! De gode nyheder er, at knuden blev estimeret til at være 2-3 cm,